Evenimente
Meciul de Crăciun 2019

 

Ne-am întâlnit pe 26 decembrie, în al XI-a an, de când am început aceasta tradiție, la sala de sport a Liceului Teoretic “Petru Maior”, pentru meciul de Crăciun 2019 foști și actuali jucători de volei împreună cu suporterii noștri – aproximativ 80 de persoane, jucători şi spectatori. Meciul ca de obicei, a fost unul plin de faze spectaculoase si comentariile de rigoare. Rezultatul nu a contat, buna dispoziţie a fost în permaneță prezentă in timpul meciului.

Arbitru, domnul profesor Augustin Drăguţ secondat de colegul nostru Ioan Baciu.

Mulțumim încă o data suporterilor prezenți la meci!

Echipa Old Boys Ocna Mureș, vă urează să aveți parte de un An Nou, cu multă sănătate și cât mai multe vise împlinite!

 
TURNEUL DE VOLEI OLD BOYS TURDA

 

La invitația echipei din Turda dupa mai mult de un an, am participat din nou la  turneul de volei old boys.
Au fost 6 echipe participante la acest turneu: Old Boys Turda, Impact Câmpeni, SMURF Team Dej, Volei Turda 2, Old Boys Magister Abrud si Old Boys Ocna Mures.

Echipele au fost împărțite in 2 grupe; echipa noastră a făcut parte din grupa B alături de echipa gazda Old Boys Turda și Magister Abrud.

 
Medalie de argint pentru antrenorul ocnamureșan Alexandru “Delu” Man

Nu a fost să fie aur, dar performanța rămâne una de excepție, CSS Blaj cu ocnamureșanul Delu Man la timonă, a jucat astăzi finala Campionatului Național de Volei, Divizia Speranțe Masculin și a trebuit să recunoască superioritatea echipei bucureștene CTF Mihai I, care a câștigat titlul. La acest meci i-au fost aproape și doi dintre foștii colegi de echipă Stelian Grozav și Ernest Bocsardi, prezenți în tribune.
Să ajungi să joci finala națională cu jucători selecționați doar din Blaj, un oraș cu 20 000 de locuitori și să faci față cu brio în fața altor echipe din orașe ca București, Botoșani, Bistrița, Buzău, Dej și Fălticeni nu este la îndemâna oricui.
Delu Man un voleibalist care are în palmares atât cupa cât și campionatul ca senior, performează la cel mai înalt nivel și la nivelul juniorilor. Cei care i-au fost antrenori, domnii profesori Drăguț, Moșneag, Man și Pop, pot fi mândri de ceea ce realizează fostul lor elev!
Nu în ultimul rând trebuie felicitați și cei care conduc clubul si orașul Blaj, un oraș care respiră volei și în care performanțele care încep să se succeadă nu sunt întâmplătoare.
Respect Delu Man! Respect CSS Blaj! Respect Municipiul Blaj!

Marius Stîncel

 
Un nou succes pentru antrenorul Adrian Radu

La sfârșitul lunii aprilie, cu Adrian “Bagheera” Radu la timonă, echipa națională feminină de volei Uder 16 a României s-a calificat la turneul final al Campionatului European Under 16. La Ploiești în grupa C preliminară a Campionatului European, România a învins pe rând cu scorul de 3-1, formația Slovaciei, Letoniei cu 3-0 și Cehiei cu 3-2.

Turneul final va avea loc în perioada 13-21 iulie, în Italia și Croația.

Multă baftă echipei naționale și ocnamureșanului nostru la turneul final!

Respect Bagheera! Suntem mândri de tine!
Foto doarvolei.ro

 
Campionul inimilor noastre

 

Sala de Sport a Școlii Gimnaziale Adrian Păunescu din București, duminică 5 mai, în meciul care urma să decidă ocupanta locului 2 al Turneul Final din cadrul Campionatului Național de Volei, Divizia Juniori Masculin, s-au întâlnit echipele din Suceava și Dej. Câștig de cauză au avut echipa din Moldova, după un joc extrem de disputat. Bucurie de nedescris în tabăra suceveană, iar la ardeleni un singur jucător cu lacrimi în ochi – Florian Bartha care a digerat cu greu acest eșec. A fost ultimul turneu jucat în calitate de junior și ca de fiecare dată în ultimii 5 ani, s-a numărat printre laureați. Anul acesta, Florian a cucerit medalia de bronz cu echipa CSS LAPI Dej și titlul de cel mai eficient jucător la blocaj. Este tipul de jucător care își dorește întodeauna să câștige și muncește din greu pentru a ajunge acolo unde și-a propus.

A ajuns la Dej de la vârsta de 13 ani și are în palmares ca junior:

Campionatul Național de Volei:

  • 2 medalii de aur la speranțe cu generația 1999 și 2000
  • 2 medalii de aur la cadeți cu generația 1999 și 2000
  • 1 medalie de argint cu generația 1999
  • 3 medalii de bronz cu generațiile 1997, 1998 și 2000
  • 5 premii individuale acordate de FRV

Olimpiada Națională a Sportului Școlar:

  • 2 medalii de aur

Echipa Națională:

  • medalie de argint la balcaniada din Bosnia
  • medalie de bronz la balcaniada din Turcia
  • calificare la turneul final European în 2017

Am discutat puțin cu el după ultimele 2 meciuri jucate la acest turneu final, avea o privire tristă pentru ca el și-a dorit întodeauna locul 1, dar conștient că voleiul este un sport de echipă și de unul singur rareori poți înclina balanța unui meci  și am realizat că privește cu încredere spre viitor și că eșecurile trăite, l-au întărit și este pregătit să facă pasul spre voleiul mare.

Mi-a spus că are un gust amar, dar că această tristețe nu se compară cu cea trăită la echipa națională, când tricolorii au fost la o singură minge de calificarea la Campionatul Mondial, când echipa noastră a condus cu  16-15 în meciul cu Franța în setul 5, meci pierdut până la urmă de echipa noastră.

Eu sunt convins că acesta este doar începutul de drum în volei pentru Florian și  sper ca pe viitor să le calce pe urme și să-i depășească pe cei care au adus faima orașului nostru în acest minunat sport care este voleiul și mă refer aici la Stelian Grozav, Vali Sanislav, Alexandru Man, Gigi Onac, Tutu și Cristi Strauf, Vali și Ioan Vancea, Sorin Gatea, Gyusy Dezsi, Morti Bocsardi, Horia Moșneag și Adrian Radu.” ne-a mărturisit Marius Stîncel

 

Baftă Florian! Mult succes în voleiul mare!

Pentru noi vei rămane mereu un CAMPION!

 
MECIUL DE PAȘTE 2019

 

11  ani au trecut când am început să ne întâlnim cu prilejul sărbătorilor de iarnă şi a celor pascale.

Şi în acest an de Paște, am petrecut 2 ore extrem de frumoase în sala de sport a Liceului Teoretic "Petru Maior", mânați de pasiunea pentru volei şi plăcerea de a ne reîntâlni cu oamenii dragi și cu iubitorii voleiului  ocnamureșan. Ne-am bucurat de fiecare minge jucată, de fiecare blocaj, atac sau serviciu, fazele de volei primând în detrimentul  rezultatului.

Pe an ce trece participarea tinerei generații se face tot mai simțită, un prilej de mare bucurie pentru cei implicați în acest frumos sport . A fost prezent, ca de obicei şi Dom' Profesor Augustin Drăguţ şi fluierul domniei sale .
Mulţumim celor care au făcut posibilă întâlnirea de sâmbătă, participanţilor: jucători şi spectatori.  Până data viitoare, cu gânduri bune, vă dorim să petreceţi Săptămâna Luminată în linişte şi cu bucurie, alături de cei dragi.
Echipa Old Boys Ocna Mureş.

 
Meciul de Crăciun 2018

 

Ca și în anii precedenți, pe 26 decembrie, ne-am întâlnit din nou, pentru al X-lea an consecutiv, la sala de sport a Liceului Teoretic “Petru Maior”, pentru meciul de Crăciun 2018 – foști și actuali jucători de volei împreună cu suporterii noștri – aproximativ 60 de persoane, jucători şi spectatori. Meciul ca de obicei, a fost unul plin de faze spectaculoase pigmentat cu comentariile de rigoare. Rezultatul nu a contat, buna dispoziţie în timpul seturilor a fost în permaneță prezentă.

 

 
Craciun Fericit!

Echipa Old Boys Volei Ocna Mures va ureaza un Craciun Fericit si Un An Nou plin cu sanatate si multe bucurii!

 
Meciul de Craciun

 

Va așteptam la sala de sport a Liceului Teoretic Petru Maior pentru tradiționalul meci de Crăciun! 
Miercuri 26 Decembrie 2018, ora 12.00


 
CUPA BLAJULUI - editia 2018

 

 

Dupa mai mult de un an, la invitatia echipei de old boys din Blaj am participat din nou la  turneul organizat in frumosul oras de la confluent celor doua Tarnave – CUPA BLAJULUI,
Echipele participante la turenu au fost: Old Boys Blaj, Alba Carolina Team,  ASC Atomic Bosch Blaj, Old Boys Magister Abrud si Old Boys Ocna Mures, jucandu-se dupa sistemul fiecare cu fiecare

 

 


Pagina 1 din 11

Partener

Ocna Mures Online

Stiri, evenimente, istoricul orasului, imagini noi sau vechi cu orasul, site-ul este "oglinda" orasului.

www.ocnamuresonline.ro